POLEDNÍ MENU PRO TÝDEN OD 16.4. DO 20.4.2018

PONDĚLÍ
Slepičí s nudlemi
Kuřecí plátek na paprice, knedlík
Mexická kotleta, hranolky
Vepřová rizoto, sýr, okurka
Kuřecí steak v italské ciabatě

ÚTERÝ
Bramborová
Segedínský guláš, knedlík
Krakonošův oheň, hranolky
Grilované kuřecí stejno, bramborová kaše
Kuřecí steak v italské ciabatě

STŘEDA
Čínská polévka
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem a zelím, cibulka
Kotleta s opečenou anglickou slaninou, hranolky
Smažené masové kuličky s uzeným masem a sýrem, bramborová kaše
Kuřecí steak v italské ciabatě

ČTVRTEK
Frankfurtská s párkem
Pečený bůček, špenát, bramborové špalíčky
Hořický kuřecí plátek, hranolky
Těstovinový salát s kuřeím masem, jogurtový dresing, bageta
Kuřecí steak v italské ciabatě

PÁTEK
Rajská s písmenkami
Kuřecí plátek v pikantním těstíčku, hranolky
Tagliatelle s kuřecím masem, listovým špenátem, bešamelovou omáčkou, parmazán
Kuřecí steak v italské ciabatě

AKCE NA VÍKEND – TATARÁK + 4X TOPINKA – 99,- Kč