POLEDNÍ MENU PRO TÝDEN OD 12.3. DO 16.3.2018

PONDĚLÍ
Hovězí vývar s masem a nudlemi
Kuřecí plátek na paprice, houskový knedlík
Kotleta s nivovou omáčkou, hranolky
Pikantní kuřecí směs, rýže
Smažený sýr, brambory (hranolky), tatarská omáčka

ÚTERÝ
Čočková s párkem
Selský talíř (pečená krkovice, uzené), zelí, bramborový a houskový knedlík
Kotleta se šunkou a vajíčkem, hranolky
Kuřecí čína, rýže
Smažený sýr, brambory (hranolky), tatarská omáčka

STŘEDA
Frankfurtská s párkem
Segedínský guláš, knedlík
Kotleta na žampiónech, hranolky
Pappardelle s kuřecím masem, sýrová omáčka, parmazán
Smažený sýr, brambory (hranolky), tatarská omáčka

ČTVRTEK
Bramborová
Hovězí pečeně na česneku, špenát, bramborový knedlík
Kuřecí plátek „gyros“, hranolky
Vepřová směs na kari, rýže
Smažený sýr, brambory (hranolky), tatarská omáčka

PÁTEK
Žampiónová krémová
Koprová omáčka, hovězí, houskový knedlík, vejce
Kuřecí plátek s broskví, zapačený sýrem, hranolky
Čevapčiči, brambory, hořčice, cibulka
Smažený sýr, brambory (hranolky), tatarská omáčka