POLEDNÍ MENU PRO TÝDEN OD 2.4. DO 8.4.2018

PONDĚLÍ
ZAVŘENO

ÚTERÝ
Hovězí vývar s játrovou rýží
Maďarský guláš, knedlík
Kotleta s vajíčkem, hranolky
Těstoviny s pikantní kuřecí směsí, sýr
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka

STŘEDA
Kulajda
Debrecínský guláš, knedlík
Kuřecí plátek s houbovou omáčkou z lišek a žampiónů, hranolky
Hrachová kaše, uzená krkovice, kyselá okurka, cibulka
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka

ČTVRTEK
Gulášová
Halušky s kyselým zelím, uzeným masem a cibulkou
Vepřová játra na roštu, hranolky, tatarská omáčka
Kuřecí směs, smetanová omáčka se žampióny, rýže
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka

PÁTEK
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Pečené kachní stehno, červené zelí, knedlík
Štěpánský kuřecí plátek, hranolky
Ďábelské biftečky, bramboráčky
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka

SOBOTA
Otevřeno od 11 hodin – minutková kuchyně

NEDĚLE
SANITÁRNÍ DEN – ZAVŘENO

PONDĚLÍ
SANITÁRNÍ DEN – ZAVŘENO